"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hüseyin Çelik kaza geçirdi

10 Ekim 2014, Cuma 16:57
Kazada, AKP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik ve bir polis hafif yaralandı

Malatya- Milli Egemenlik Alt Geçidi'ndeki, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunda meydana gelen zincirleme kazada AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik'in içinde bulunduğu 44 PR 247 plakalı otomobil, öndeki kaza yapan araçlara çarptı. Aralarında iki ambulansın da bulunduğu, beş aracın karıştığı zincirleme kazada hafif yaralanan Hüseyin Çelik ve ismi öğrenilemeyen bir polis memuru Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.  Çelik'in genel durumunun iyi olduğu, filmlerinin ve tomografisinin çekildiği ve müşahede altına alındığı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 1157
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı