"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Irak yine kan gölüne döndü: Lokanta saldırısında çok sayıda ölü ve yaralı var!

14 Eylül 2017, Perşembe 18:12
Irak'ın güneyinde bulunan Dikar il merkezi El Nasıriye kentinin batısında meydana gelen çifte saldırı sonucu 37 kişi öldü, 80 kişi de yaralandı.

Ölü ve yaralılar arasında İranlıların da bulunduğu bildirildi. Irak polisi, ilk saldırının kentin batısındaki otoyolda yer alan Fedek adlı lüks lokantanın 2 kamyonet ile gelen silahlı teröristler tarafından rastgele taranmasıyla düzenlendiğini; ikinci saldırının ise lokantanın ilerisinde bulunan kontrol noktasının bomba yüklü araçla hedef alınması şeklinde düzenlendiğini duyurdu.

Olaydan sağ kurtulan bir görgü tanığı ''Lokanta önünde aracımın içinde ailemin lokantadan çıkmasını bekliyordum bir anda silahlı kişilerin içeri daldığını ve her yere rastgele ateş açtığını gördükten sonra lokantanın arkasındaki alana kaçtım ve polisin gelmesini bekledim ama ne yazık ki polis gelene kadar eşim ile çocuklarımı kaybettim'" diye konuştu.

DHA

Etiketler: ırak, lokanta, saldırı
Okunma Sayısı: 1575
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı