"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da sağanak sabah saatlerinde yeniden etkili oldu

08 Mayıs 2015, Cuma 09:29
İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, metrobüs yoluna girdi.

İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, sabah saatlerinde yeniden etkisini arttırdı.

Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi.

Bahçelievler D-100 Karayolu Yenibosna kavşağı yakınında 34 VRS 12 plakalı hafriyat tırı, kayarak metrobüs yoluna girdi. Kaza nedeniyle tırda, D-100 karayolu ile metrobüs yolunu ayıran bariyerlerde hasar meydana geldi. Metrobüs yolunun tek şeridi trafiğe kapatılırken, seferler bir süre aksadı.

Öte yandan yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskını yaşanırken, Sultangazi'de bir binanın çatısı çöktü.

AA

Okunma Sayısı: 975
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı