"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte bağımsız adayların aldığı sonuçlar

07 Haziran 2015, Pazar 20:37
Seçim sonuçlarının merak edilen konularından olan tutuklu polis bağımsız adayların aldığı oylar belli olmaya başladı.

Emniyet mensuplarına yönelik operasyonlarda tutuklanan polis şeflerinin bağımsız aday olarak katıldıkları seçim yarışında çok sonuçlar geliyor.

İSTANBUL'DA BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI

Sandıkların yüzde 75'i açılırken İstanbul 1. bölgeden aday olan tutuklu polis şefi Ali Fuat Yılmazer % 0,06 oranında oy aldı. 2. bölgeden aday olan bir diğer tutuklu polis şefi Yakup Saygılı % 0,07 oranında oy aldı. 3. Bölge'den aday olan Hakan Şükür ise % 0,09 oranında oy aldı. Bu oranlar ile İstanbul'dan milletvekili çıkarma şansı kalmadı.

BİR ŞOK DA ANKARA'DA

Ankara 1. bölgeden aday olan bir diğer tutuklu polis şefi Nazmi Ardıç ise % 0,91 oranına ulaştı. Ankara 2. bölgeden aday olan Yurt Atayün ise % 1,20 oranında oy aldı. Bu sonuçlar ile Ankara'da da sıfır çekilmiş oldu.

İZMİR'DE DE UMDUĞUNU BULAMADI

İzmir 1. bölgeden bağımsız adayı olan İlhan İşbilen ise % 0,73 oranında kaldı. İzmir'den de umulan sonuç çıkmadı. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 6516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı