"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir'de trafik kazaları: 3 ölü, 2 yaralı

24 Ekim 2014, Cuma 22:36
İzmir'de meydana gelen iki trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Selçuk ilçesi Belevi mevkisinde, İbrahim Koyuncuoğlu (31) yönetimindeki 35 Z 5057 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki kayalara çarptı.

Kaza sonucu, İbrahim Koyuncuoğlu ve yanındakilerden Orhan Çakır (20) olay yerinde hayatını kaybetti, Kadir Mutlu Çeken (29) ve Olcay Yanık (29) yaralandı.

Yaralılar, Selçuk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tire ilçesi Işıklı Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Özcan Şengün (52), F.U. (29) yönetimindeki 35 ZRA 40 plakalı otomobilin çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

F.U, gözaltına alındı.

Etiketler: izmit, kaza, araba
Okunma Sayısı: 2001
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı