"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayıtları başladı, ilk Umre ziyareti 14 Aralık'ta

11 Kasım 2015, Çarşamba 19:06
Diyanet İşleri Başkanlığı, resmi web sitesinde 2015-2016 dönemi umre programları için ilk kayıtların alınmaya başladığını duyurdu.

Kutsal topraklara gidecek ilk umreciler 14 Aralık 2015 tarihinde yola çıkacak. 

Konaklama türlerine göre 7, 10, 12, 14, 20 ve 24 günlük umre programları düzenleyen Diyanet, Ramazan ayında umreye gitmek isteyenler için ayrıca program hazırlayacak.

Umre için kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatlar 1100 dolardan başlıyor.

Diyanet öğrenciler, öğretmenler ve veliler için ise yarıyıl tatilinde 11 günlük özel umre programı düzenledi. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler, öğretmenler ve veliler istedikleri takdirde 11 günlük umre programına kaydını yaptırarak umre ibadetini yerine getirebilecek. Yarıyıl umre programı için en düşük ücret ise 980 dolar olarak belirlendi.

Okunma Sayısı: 2142
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı