"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyım atanan Zaman'dan karşı atak

06 Mart 2016, Pazar 11:32
Zaman'a kayyım atanmasının ardından gazete ekibi yeni bir gazete çıkardı. Gazete 'Yarına Bakış' adıyla ilk sayısını yayımladı.

Yazı fontları ve sayfa mizanpajı Zaman gazetesine benzeyen yeni gazetenin birinci sayfası, birçok Twitter hesabından paylaşıldı.

Samanyolu Haber sitesi de yeni gazeteyi "Zaman Gazetesi ekibi yoluna yeni bir gazete ile devam etme karar aldı" ifadeleriyle duyurdu.

Zaman'a kayyım atanmasının ardından gazetenin Yenibosna'daki binasının önünde toplanan kalabalığa polis sert müdahalede bulunmuştu.

Kayyum heyeti polisle birlikte önceki gece binaya giriş yapmış, gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Abdülhamit Bilici, iş akdinin feshedildiği gerekçesiyle dün gazete binasına alınmamıştı.

Etiketler: zaman, kayyım, yeni bakış
Okunma Sayısı: 5557
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    6.3.2016 17:54:50

    TÜRKİYE dahil İSLAM ÜLKELERİNE FİTNE-FESAD SOKAN SİYASAL İSLAMCI ZALİMLER den başka ne beklersinizki. KABEYİ KİRLİ VE NECİS SİYASETLERİ İLE KİRLETECEK KADAR DEN'İLEŞENLERDEN RABBİMİZE SIĞINIYORUM.

  • RI

    6.3.2016 12:19:22

    İktidar değişti ama ezilenler hala değişmedi. Doğu perinçek bile bizim yapamadığımızı şimdi yapıyorlar demeye başladı İşte bunun içindirki Türkiyedede Dünyadada müslümanlar ezilmeyi hak ediyor.Hz.Ali düşmanın ı öldürecekken olurki nefsim için öldürmüş olurum diye hesap yapıyor.Ama şimdi kendini evliya zannedenler herşeyi nefisleri için yapıyorlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı