"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Koalisyon uçakları IŞİD hedeflerini vurdu

07 Mayıs 2016, Cumartesi 14:16
Genelkurmay Başkanlığı'ından yapılan açıklamada, Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından farklı zaman dilimlerinde düzenlenen 4 ayrı hava harekatında toplam 48 IŞİD'linin öldürüldüğü bildirildi.

Genelkurmay’dan yapılan açıklama şöyle; “Koalisyon güçleri ile yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından IŞİD hedeflerine muhalif güçlere destek kapsamında;  bugün saat 05:47’de, 06:13’de ve saat 07:41’de Baragitah, Havar, Kilis, Harcele ve Delha bölgelerine F-16 ve A-10’lardan oluşan Koalisyona ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi.  Hava harekatları sonucunda IŞİD’e ait silah mevzileri ve barınma alanları imha edildi.  İlk alınan görüntülerde 44 IŞİD’li terörist öldürülürken çok sayıda IŞİD’li terörist yaralandığı tespit edildi. Savunma halindeki Suriyeli muhaliflerin yerleşim yerlerine yapılan saldırıların kesildiği belirtilirken IŞİD’in bu bölgelerden geri çekilmek zorunda kaldığı belirtildi. Saat 11.45’te Koalisyon güçleriyle yapılan ortak hedef tespit çalışmalarının ardından Karaköprü bölgesine F-15’lerle yapılan hava harekatı sonucunda ilk belirlemelere göre 4 IŞİD’li terörist öldürüldü.”

DHA

Okunma Sayısı: 1384
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı