"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kul hakkı hasta eder

18 Ocak 2019, Cuma
Bioenerji Uzmanı Osman Özdemir Yeni Asya Vakfı’nda verdiği ‘Tıbb-ı NebevÎye Göre Tedavi UsÛlleri’ seminerinde kul hakkı ve gıybet gibi manevÎ hastalıklara sebep olan durumların, maddÎ hastalıkların da sebebi olduğunu vurguladı.

Bioenerji Uzmanı Osman Özdemir 12 Ocak Cumartesi günü Yeni Asya Vakfı’nda ‘Tıbb-ı Nebevîye Göre Tedavi Usûlleri’ isimli semineri verdi. Demokrat Eğitimciler Derneği’nin organize ettiği seminere yoğun bir katılım gerçekleşti. Özdemir, zekâtın verilmemesi, kul hakkı ve gıybet gibi manevî hastalıklara sebep olan durumların, maddî hastalıkların da sebebi olduğunu belirtti. 

Toksinler biriktiğinde mânevî hastalıklar ortaya çıkıyor

Osman Özdemir, manevî hastalıkların bir sebebinin akupunktur noktalarının bozulması olduğunu belirtti. Toksinlerin akupunktur noktalarını tıkadığını ve hacamatla bunun giderildiğini ifade etti. Özdemir, seminer esnasında dinleyicilerin sorularını da cevapladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren seminerde bioenerjiden de bahseden Özdemir, özellikle hacamata dikkatleri çekerek, hacamat yaptırılmasını tavsiye etti. Seminerin devamında birebir yaptığı danışmanlık ve toplu yaptığı seminerlerden bahsetti. Bizlerde ve soyumuzda bulunan halledilmemiş duyguların günahların hayatımızı tıkadığı ve bunların vücudumuzda bulunan akapunktur noktalarını bloke ettiğini söyledi. Beş yıldır yaptığı danışmanlık hizmetinde birçok danışmanıyla birilikte çocuk sahibi olamama, psikolojik vak’alar, eşler arasında yaşanan konular, çocuklarda ders çalışamama problemi gibi vb, durumların alt yapıda genetik veya bilinç-altı durumlarından olabileceğinden ve bunlardan arınmak ile kurtulunabileceğinden bahsetti. 

Hacamat ile toksinler atılıyor

Hacamatın Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in(asm) sünneti olduğunu belirten Özdemir, Doğu tıbbının organlarla uğraşmadığını vücudun iyileştirme sistemini onardığını ve hacamatın da bu yöntemlerden biri olduğunu ifade etti. Osman Özdemir bu durumu, ‘Parmak izlerimizin dahi farklı, farklı fıtratlarda yaratılmışız, başkasını iyileştiren ilâç beni iyileştirmeyebilir. Bu yüzden organları değil, organları iyileştirecek mekanizmayı tedavi etmek en doğru tedavi yöntemidir. Hacamat vücuda deri tabakasından oksijen girişini sağlıyor’ cümleleriyle açıkladı. Özdemir, hacamat ile vücuttan kan değil, üçüncü deri tabakasında toplanan toksin maddelerin ve ağır metallerin alındığını söyledi. 

HABER: FETHİYE AKAY

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4916
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı