"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Lenin Meydanı'nda Bayram Namazı

18 Temmuz 2015, Cumartesi
İslam Alemi Ramazan Bayramı sevincini yaşarken, Bişkek'te Başbakanlık binası önündeki Lenin Meydanı'nda namaz kılınması 'İstikbal İslamındır' müjdesini hatırlattı.

BİRLİK VE BERABERLİĞE ÇAĞRI

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek’te bayram namazı her yıl olduğu gibi Başbakanlık binasının önündeki Lenin meydanında kılındı. Bayram namazını kıldıran Kırgızistan Müftüsü Maksatbek Toktomuşev, namazın ardından verdiği vaazda birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

CEMAAT SOKAKLARA TAŞTI

Öte yandan Rusya’nın başkenti Moskova’da da camilere sığmayan Müslümanlar, cadde ve sokaklara taştı. Moskova merkezde bulunan 4 cami ile çevresinde kurulan 4 noktada yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Moskova Merkez Camisi’ne çıkan bütün sokaklar namaz için kapatıldı.

Cameron: Müslüman değerlerinin en iyi yanlarını gördük     

İngiltere Başbakanı David Cameron, Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Cameron mesajında, “Bu Ramazan, İngiliz Müslüman değerlerinin en iyi yanlarını gördük” ifadelerini kullandı.

Obama: Bayram sizlerin evlerine mutluluk getirsin   

ABD  Başkanı Barack Obama:  “Ben ve Michelle bugünün hem ABD’deki hem de dünya genelindeki sizlerin evlerine mutluluk getirmesini ümit ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

     

        

Okunma Sayısı: 4369
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı