"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mağdurun yanında duracağız

22 Şubat 2017, Çarşamba
15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaşanan ihraçları ve hukuksuzlukları partisinin grup toplantısında anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetemizde yayınlanan ‘OHAL hoyratlığı 28 Şubat’ı geçti’ başlıklı röportajdan alıntılar yaptı.

Fatma Bostan Ünsal’ın açıklamalarını toplantıda paylaşan Kılıçdaroğlu şunları dedi: “12 Eylül askerî darbesini bile aratıyorsunuz siz. Onların çevresinden bir örnek vereceğim. Fatma Bostan Ünsal, bu da görevine son verilen akademisyenlerden birisi. AKP’nin 64 kurucusundan biri aynı zamanda. Kapının önüne kondu, eşi MAZLUMDER’in başkanı ve eski AKP’li vekil. Bakın ne söylüyor; 28 Şubat’ta akademi bize kapalıydı ama görüşlerimizi rahat bir şekilde ifade ediyorduk. Bugün, o meşrûiyette konuşamıyoruz, mağduriyetleri dile getirdiğimizde kendi arkadaşlarımız bunu ihanet olarak görüyor. Kendi içlerinden birisi kapının önüne kondu arkadaşlar.”

12 Eylül’ü bile aratıyorlar

Bostan’ın gazetemizdeki açıklamalarını aktarmaya devam eden Kılıçdaroğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Arkadaşlar bakın, dikta yönetimini bırakın, 12 Eylül’ü bile aratıyorlar, yine söylüyorum. Fatma Bostan Ünsal ne diyor? “Gözaltındayken ve evindeyken intihar edenler çok daha dramatik olduğu için, ihraçlarla ilgili konuşmaktan utanıyorum” diyor. Biz hep beraber, kim mağdursa onların yanında duracağız.”

Ökkeş’in çocuğunu mu vekil yapacaklar?

Milletvekilliği yaşının 18’e düşürülmesini de eleştiren Kılıdaroğlu, “18 yaşındaki milletvekili kuralını kimin için getiriyorlar? Ankara’da oturan beylerin çocukları mı torunları için getiriyorlar. 18 yaşında milletvekili yapacaksın, askerlikten muaf tutacaklar. Kahramanmaraşlı Ökkeş’in çocuğunu mu milletvekili yapacaklar? Nisan ayında sandığa gideceksiniz, demokrasi sadece benim sorunum değil, şunu kendinize sorun “Benim çocuğum var, kaç aydır, kaç yıldır işsiz. Sen buna çözüm mü buldun”  dedi. 

Okunma Sayısı: 5597
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Yusuf ATMACA

    23.2.2017 16:01:31

    Kim masumun yanında ise Allah razı olsun. Kim zulmü destekliyorsa zulm ona ulaşmadan aymayı nasip etsin

  • kim dogru

    22.2.2017 18:17:46

    Bizim haktan hukukdan bahseden müslümanım diye geçinenlere atıf yapmış helal olsun

  • CESUR ADAM

    22.2.2017 12:40:41

    Beni kahreden dindar insanların,tesettürlü bayanların,cami hocaları,kur'an kursunda hafız yetiştirenlerin,öğretmenlerin,doktorların hasılı eline silah almamışların DARBECİ-TERÖRİST diye etiketlenip suçu sabitleşmemiş,kesin hüküm konmamışken basına boy boy resimleriyle haber yaptırılıp BAKIN DİNDARLARDA TERÖRRİST-DARBECİ dedirtilmesi.Bu acı yüreğimi öyle acıtıyorki buraya yazmak istemiyorum amma HASBÜNALLAHİVENİĞMELVEKİL diyorum.

  • 672 khk magduru

    22.2.2017 08:27:52

    Serdar bey ne güzel izah ettiniz. Allah razi olsun.

  • cemal.ozkaya

    22.2.2017 08:18:02

    fani ve fena bir adamın baki ve güzel bir sözü diye bakmak lazım.

  • serdar

    22.2.2017 03:10:56

    Keşke sarı ineği vermeden önce bu tepkilerimizi gösterebilseydik.Ancak problemin gerçek kaynağını dile getirmeden hala uzağız.Bugünkü gün geç kalmışlıkların ,birlik olunmayışın,biz haklıyızın,bana değmeyen yılan bin yıl yaşasınların faturasını acı ödeyeceğimiz günler maakesef.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı