"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mahmut Uslu'dan Mehmet Ali Şahin'e çok sert cevap!

31 Ağustos 2015, Pazartesi 09:06
Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, A Milli Basketbol Takımı'ndaki oyuncuları geri çağıracağını açıklayan başkan Aziz Yıldırım'ı eleştiren eski Bakan Mehmet Ali Şahin'e çok sert bir yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, AKP&li eski Bakan Mehmet Ali Şahin için "Mehmet Ali Şahin siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın" dedi.

Sarı lacivertli takımın Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uslu, AKP'i eski Bakan Mehmet Ali Şahin'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Uslu, şunları söyledi:

"BİZİ SİYASETE SOKMAYIN, DAHA AĞIR CEVAPLAR ALIRSINIZ"

"Eskiden Spor Bakanlığı yapmış Mehmet Ali Şahin'in bugünkü açıklamasını çok üzülerek ve şaşırarak izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık, biz geldik. Lütfen siyasetçiler, siyasetlerini yapsınlar. Biz spor adamıyız, siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler, rica ediyoruz. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın. Milli takımlara oyuncu vermeyenleri, koalisyona diğer partilere benzetiyorlar. Bizi lütfen siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur. İşinize bakın. Türkiye'de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın" diye konuştu.

MEHMET ALİ ŞAHİN NE DEMİŞTİ?

Şahin, CHP ve MHP Genel Başkanlarının açıklamalarını Aziz Yıldırım’ın tavrına benzettiğini de ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta spor kamuoyunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklaması damga vurmuştu ve ‘Ben basketbol Milli takımına Fenerbahçe’den oyuncu vermeyeceğim’ demişti. Sebebini de açıklamıştı. Bunun gibi Milli hükümet diye değerlendirebileceğimiz seçim hükümetine siyasi partiler karşı çıkmamalıydı, kendi içlerinden davet edilen milletvekilleri olduğunda. Ben Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını Aziz Yıldırım’ın tavırlarına benzetiyorum. Biz Milli hükümete oyuncu vermeyeceğiz, biz bu hükümete geçici hükümete milletvekillerimizi göndererek Bakan yapmayacağız demeleri son derece yanlıştır” dedi.

Okunma Sayısı: 2342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    31.8.2015 09:26:57

    TUZ KOKTU TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı