"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Marmaray'dan su sızmasına ilginç savunma

23 Kasım 2014, Pazar 19:35
Bozkır, Marmaray 'ın su sızdırdığına dair gelen eleştirilere "Suyun altından geçiyorsun ya, bırak su başına damlasın." seklinde cevap verdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır , Istanbul Büyükşehir Başkanı Kadir Topbaş, TBMM Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekilleri ve örgüt mensuplarının katılımıyla Eyüp Nikah Sarayı'nda AKP- AK Parti Eyüp 5. Olağan Kongresi gerçekleşti. 

Babuşçu konuşmasında 2015 seçimlerinin önemi vurguladı ve paralel örgüt söylemini örgütün ihaneti çıkarsaması ile pekiştirerek, derinden yaralandıklarını ifade etti .

Bozkır, muhalefetin zayıf olduğunu söyleyerek, bunun Türkiye'nin handikapı olduğunu ifade etti . Diyer yandan, hükümeti eleştirenlere de sert çıktı. Marmaray'ın su sızdırmasına dair gelen uyarılar için "Su damlıyor diyorlar. Ya su başına damlasın. 2 milyon şahıs geçiyor yer altından, efendim 'su damlarsa, su basarsa'. Yok öyle laflar." diyerek eleştirilerde bulundu.

Etiketler: marmaray, su, bakan, savunma
Okunma Sayısı: 4810
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı