"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Memduh Boydak sağlık kontrolünden geçirildi

04 Mart 2016, Cuma 10:16
Boydak Holding’in yöneticilerine operasyon yapıldı. Sabah saatlerinde ev ve iş yerlerinden alınan iş adamlarından Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Boydak Holding’in üst düzey yöneticilerine Kayseri Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından operasyon yapıldı. İş adamlarından Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Yönetim Kurulu üyelerinden aynı zamanda TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Memduh Boydak, Erol Boydak, Murat Bozdağ gözaltına alındı. 

İş adamlarının evlerinde ve iş yerlerinde arama başlatıldı. Gözaltına alınan TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adlı Tıp'a getirildi ve sağlık kontrolünden geçirildi. Boydak, daha sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Okunma Sayısı: 1534
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı