"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müezzinoğlu'ndan kuş gribi açıklaması

04 Mayıs 2015, Pazartesi 11:51
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir'de görülen kuş gribi vakası için 'Teyakkuz halinde' olunduğunu söyledi. Bakan Müezzinoğlu; “Teyakkuz halindeyiz. Her türlü tedbiri alacak dinamikleri oluşturduk” diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yalova Devlet Hastanesi’nin 85 yataklı ek hizmet binası açılışı için geldiği Yalova’da ilk olarak Yalova Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik bahçesinde çiçekle karşılanan Müezzinoğlu Valilik anı defterini imzaladı. Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir’de görülen kuş gribi vakasıyla ilgili bilgi verdi.

Bakan Müezzinoğlu, şu açıklamayı yaptı: "Şu anda bilimsel olarak gerek Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı gerekse Sağlık Bakanlığı bütün tedbirleri alıyor ama şu anda Balıkesir'de alınan tedbirlerin ötesinde ilave tedbirler gerektirecek bir sürece şuanda ihtiyaç duymuyoruz. Ama biliyorsunuz ki viral bulaşma yolları bizi her zaman teyakkuzda olmayı gerektiriyor. Teyakkuz halindeyiz. Her türlü tedbiri alacak dinamikleri oluşturduk. Özellikle de Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız. Sağlık Bakanlığı olarak da Halk Sağlığı Kurumumuz yakın takipte."

Okunma Sayısı: 1546
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı