"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Muğla'da 73 kaçak yakalandı

09 Mayıs 2015, Cumartesi 11:33
Muğla'nın Ortaca ilçesinde Suriye, Burma, Afganistan ve Eritre uyruklu 73 kaçak yakalandı.

Gökbel Mahallesi Kışla mevkisinde gördüğü üç minibüsten şüphelenen mahalle muhtarı Mehmet Aslanpay, durumu Dalyan Jandarma Karakol Komutalığına bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, minibüslerde, Suriye, Burma, Afganistan ve Eritre uyruklu, 7'si çocuk 73 kaçak olduğunu tespit etti.

Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığına götürülen kaçaklar, ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Minibüs şoförleri yakalandı

Jandarma ekipleri kaçakların bulunduğu minibüslerin şoförlerinin olay yerinden kaçtığını belirledi. Bir süre sonra olay yerine yakın bir yere taksi çağrıldığı bilgisini alan ekipler, taksi durağı ile iletişime geçti.

Taksi ile çağrılan yere giden ekipler, Sinan R, Fahri Y. ve Bülent S'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçakları İstanbul'dan aldığı, İzmir üzerinden karayoluyla Ortaca'ya getirdiği öğrenildi.

AA

Etiketler: muğla, ortaca, kaçak, operasyon
Okunma Sayısı: 1164
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı