"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur’dan haber var

22 Mart 2017, Çarşamba
Haftalık görüş günü dolayısıyla Nur Ener, anne ve babasıyla kapalı görüş gerçekleştirdi.

22 gündür özgürlüğünden mahrum olan Nur Ener, tüm tanıdıklarına kendisine duâ eden herkese ve gazetedeki çalışma arkadaşlarına selâm gönderdi. Nur Ener ile görüşen ailesi görüşme hakkında bilgi verdi. Nur’un babası Uğur Ener, “Nur herkese selâm söyledi. Koğuş arkadaşları sabahları erkenden kalkıp Flash Tv’den haberleri, gazete manşetlerini izliyorlarmış. Arkadaşlarıyla birlikte Flash Tv  Gerçek Gündem sunucusu Yılmaz Tunca’ya teşekkürlerini iletiyor. Yılmaz Tunca Nur Ener’den ‘gazeteci kızımız’ diye bahsetmiş. Bu nedenle çok mutlu olmuş” dedi. 

‘Hem dünyaya hem de ahirete yatırım yapıyorsun’

Gazeteye abone olduğu halde kendisine bayii numarası sorulduğu için henüz gazeteye ulaşamadığını belirten Nur Ener, aile fotoğraflarının da henüz kendisine verilmediğini, fakat istediği kitapları alabildiğini belirtmiş. Uğur Ener, “Hem dünyaya, hem de ahirete yatırım yapıyorsun, bizim senden istediğimiz kendine iyi bakman. Sen görevini yaptın kızım, tabiî ki muhalefet edeceksin, eleştireceksin, demokrasi bunu gerektirir. Kanunlar çerçevesinde işini yaptın” şeklinde kızını teselli ettiğini söyledi. 

Oruç tutuyorum

Anne Nazan Ener de Nur’la konuşmasını şöyle anlattı; “‘Oruç tutuyorum, namazı kılıyorum, sürekli duâ ediyorum anne’ dedi. Oradaki insanlardan, memurlardan memnunmuş, hakaret ve rahatsız edici herhangi bir davranışta bulunmuyorlarmış. Bize de aynı şekilde görüşme için geldiğimizde herhangi bir rahatsız edici davranışta bulunmuyorlar.” 

Okunma Sayısı: 4454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Atıf Hoca

    26.3.2017 23:50:21

    bir öğretim üyesi üniversitede sınıfa girer ve ilk sıradaki öğrenciye sorar adın nedir? Ali der öğrenci. Öğretmen bağırarak defol bu sınıftan bir daha benim dersime gelme der. Öğrenci şaşkın bir şekilde sınıfı terk eder. Tüm öğrenciler şaşırır ama kimse tepki vermez. Öğretmen derse başlar peki kanunlar neden vardır diye sorar, Çocuklardan biri cevap verir suçluları cezalandırmak için vardır. Devam der hoca başka? Bir başka öğrenci toplumda düzeni sağlamak için vardır, başka? Bir kız öğrenci de adaleti sağlamak için der. Hoca peki ben Ali'ye adaletsiz davrandım mi? Evet der öğrenciler peki buna hepiniz şahit oldunuz neden tepki vermediniz? Herkes susar. hoca "ADALETSİZLİĞE ŞAHİT OLUP GÖZ YUMAN İNSANLAR BİR GÜN HAYSİYETİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDUR. HAYSİYETİNİ KAYBEDEN KİŞİYLE DE MASAYA OTURUP TARTIŞILMAZ" der hoca.

  • İsmail Cebecili

    22.3.2017 23:33:16

    Emniyet, Yargı ve Cezaevleri Personeli başlangıçta çok haşin idiler diye duyuyorduk, görülen o ki, onlar da bazı şeylerden rahatsız ve güzel yumuşamalar var.

  • Yusuf ATMACA

    22.3.2017 12:31:03

    Masum insanlara zulmederekmi bekâ meselesi çözeceklerini sanıyorlar. Üstelik masumları hapse atabilmek için gerçek suçlular erken çıkarılıyor. Rabbim yöneticilerimize doğru yolu göster.

  • VİCDAN

    22.3.2017 11:23:59

    amin amin elfü elfü amin ahmet bey

  • ahmet

    22.3.2017 09:27:50

    Zulüm devam ediyor.Zalim mazlumun ahını ney gibi dinliyor.Dinlerkende kendi taraflarına,daima millet,tek devlet vb söylemler dinletiyor.Hukuk bitmiş,demokrasi aranır hale gelmiş.Kendilerinden olmayan herkese terörist diyorlar.Kader bu ya,kınadığın veya yaftaladığın bir hususu,kendinde görmedikçe veya halk sana o şekilde bakmadıkça ölmezsin deniliyor.Onbinlerce masum insan tutuklu,yüzbinlercesi hukuksuzca işlerinden atıldılar,damgalandılar,özel sektörde bile iş verilmiyor kendilerine.Ve bunu yapanlar,din adına yaptıklarını,müslümanlık adına yaptıklarını söylüyor.Ve arkasındaki toplulukta bu zalimliğe onay veriyor.Farkında olmayan bu ağır vebali kendilerine yüklenip,zalim bir topluluk oluyorlar.Ne talihsizce bir haldir bu.Biz bu zalimliklerin hepsini,topunu ALLAH (c.c.) a havale ettik.Allah(c.c.) Kerim'dir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı