"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oğlumu hafız olarak yetiştirmek istiyorum

01 Aralık 2014, Pazartesi 11:07
Şarkıcı Niran Ünsal, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum” dedi.

“Aysha” dergisine konuşan Ünsal, dergi için çektirdiği tesettürlü fotoğraflarını Twitter’dan yayınlamasıyla çok konuşulanlar arasına girdi. Ünsal, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum” diye konuştu. Hayatı ve geleceğe dair düşüncelerini samimi bir şekilde açıklayan Ünsal, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

‘Dualarla büyüttüm’

Ben çocuklarımı ninniyle değil duayla büyüttüm diyen ünlü şarkıcı, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum. Allah’ını, peygamberini ve kitabını tanısın. Çocuklarıma besmele çekmeden su bile vermem” diyerek kendi hakkındaki bilinmeyenleri dile getirdi.    

Müstehcenliğe karşı savaş açmıştı

Kliplerdeki çıplaklığa karşı savaş açtığını söyleyen Ünsal kendisini eleştirenler için şöyle konuştu: “Özgürlüğün adı çıplaklık olmuş. Benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler. Kadınlar erkekler yatakların üstünde, havuzların içinde... Bu kadar da olmaz. Bir de buna sanat diyorlar. Müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım.”

Etiketler: niran ünsal, tesettür
Okunma Sayısı: 3104
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • bolkar

    1.12.2014 08:46:36

    ALLAH(cc)yolundan ayırmasın.

  • Hayati Binler

    30.11.2014 15:45:08

    MaşaAllah. Üstadın dediği "Oğlunu hafız mektebinden alır paşa mektebine verir" dediği annelerden değil demek ki. Örnek anneyi tebrik ediyor, hepimizin ibret alabilmesini diliyoruz.

  • Ahmed Nur

    30.11.2014 11:39:59

    Maşallah tesettür pek de yakışmış. Rabbim daim eylesin. Oğlunu da salih kullarından eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı