"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Organize suç örgütü operasyonu: 19 gözaltı

09 Aralık 2015, Çarşamba 14:07
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah saatlerinde bir suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli Kocaeli ve Antalya illerinde bulunan 26 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Organize ekipleri, İstanbul'da Ataşehir, Ümraniye, Kadıköy, Bakırköy, Maltepe ve Pendik ilçelerinde daha önceden belirlenen adreslere Özel Harekat polisleri de destek verdi. Polis ekipleri adreslerde yaptığı aramalarda 10 tabanca, 6,35 milimetre çapında anahtarlık görünümünde suikast silahı, çelik yelek ve değişik çaplarda 312 mermi ele geçirdi. Operasyon kapsamında suç örgütünün liderliğini yaptığı öne sürülen Mert Altan S.'nin de aralarında bulunduğu 19 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Ele geçirilen malzemeler emniyette sergilendi.

6 AKARYAKIT İSTASYONUNU HARACA BAĞLAMIŞLAR

Emniyet kaynakları, şüphelilerin 'Sarallar' ismiyle bilinen grupla beraber hareket ettiklerini ve iletişim halinde olduklarını belirtti. Şüphelilerin İstanbul Anadolu yakasında bulunan 6 akaryakıt istasyonundan yüklü miktarda haraç aldıkları iddia edildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Silahlı tehdit', 'Ateşli silahla yaralama','Nitelikli yağma', 'Silahlı suç örgütü kurmak' ve 'Silahlı suç örgütüne üye olmak' suçlarından haklarında işlem yapılacağı öğrenildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1427
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı