"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özcerit vefat etti

14 Şubat 2018, Çarşamba
Babam, kardeşlerime sarıldı ve ruhunu teslim etti...

KHK ile ihraç edilip tutuklanmadan önce Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde görev yapan Doç. Dr. A. Turan Özcerit vefat etti.

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında iddianamesi bile yazılmadan 13 ay tutuklu bekletilen Doç. Dr. A. Turan Özcerit’te kanser teşhisi konmuştu. 12 Eylül’de gazetemizin, manşetinden ‘Tahliyeler Tabutta Olmasın’ başlığıyla duyurduğu haberin ardından Özcerit tahliye edilmişti.

***

Tahliyeler tabutta olmasın

***

Akciğer ve kolon kanseri teşhisi konulan Özcerit’in tahliyesinin ardından tedavisine başlandı. Fakat ağır hastalığına rağmen tahliyesinin gecikmesi ve tedavisine geç başlanması Özcerit’in bu hastalıkla mücadelesini de olumsuz etkiledi. KHK ile ihraç edilip tutuklanmadan önce Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde görev yapan Doç. Dr. Ahmet Turan Özcerit, 2 kız  ve 2 erkek çocuğu vardı. Babasının vefat haberini sosyal medyadan duyuran oğlu Sinan Özcerit, “Babam son anlarında yatağından kalktı, kollarını sıvazlayarak abdestini aldı, anneme ve kardeşlerime sarıldı ve ruhunu teslim etti. Dualarınızı eksik etmeyin. Mücadelesi bitmedi...” dedi. Özcerit’in cenazesi dün ikindi namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi.

Özcerit duâ bekliyor

Etiketler: turan özcerit
Okunma Sayısı: 16169
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Cemal

    14.2.2018 22:25:24

    Allah rahmet eylesin inşallah

  • Ali yilmaz

    14.2.2018 16:39:44

    Cok özel, cok güzel harika birisiydi. Ögrencisi oldum, tanıdım. Rabbim nur icinde yatırsın.

  • ali

    14.2.2018 12:05:23

    (İBRÂHÎM-42: Zâlimlerin yapmakta olduklarından Allâh'ı gâfil sanma! Onları ancak, gözlerin yuvalarından dışarı fırlayacakları bir süreç için erteliyor /İBRÂHÎM-42: Sakın Allah’ı, senin davetini engelliyen, sana ve mü’minlere baskı ve işkence yapan, Allah’ın dinine mânî olan zâlimlerin yaptıklarından habersiz sanma. Allah onların cezalarını, korkudan gözlerin belereceği bir güne erteliyor.

  • ali

    14.2.2018 12:03:59

    Allah rahmet eylesin. Yine adalet mahsere kaldi.

  • HÜSEYİN İLHAN

    14.2.2018 08:51:42

    Cenab-ı HAKK CC.rahmeti,mağfireti ile muamele eylesin.İnşaallah ŞEHİT HÜKMÜNÜ KAZANMIŞTIR.Zulme uğrayan,asrın HACCACI ZALİMİNİN zulmü ile nice masum ya zındanda ya acı,ıstırap ve çaresizliğe itilmiş,itibarsızlaştırma ie mazlum durumdalar.Hoş bu sadece fani ve yalan hal.Esasen bu zulmü yapanlar geceleri uykularında dahi KABUSLAR GÖRMEKTE ve gün olunca kırmızıya saldıran varlık misali saldırmaktalar.Aziz üstadımız ne güzel ifade etmiş. YAŞASIIIIIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEEEEEEM.

  • sevim

    14.2.2018 08:44:41

    allahım sen kabirde bu kardeşimizin yerini güzel eyle yarabbi.sen acılarını hafiflet sen yaşadığı zulme şahit ol yarabbi.mekanın cennet olsun inşallah.

  • Toygar

    14.2.2018 08:20:52

    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Acılar biter, kimine sevabı ve rahmet-i ilahî kalır.. Kimine de azgın ateşin "yak" emriyle yaktığı cehennem alevleri.. Herkes seçmekte özgür ya nasıl olsa! Rabbim kalanlarımıza da cennetini nasip eylesin. Gidenler sevdiklerine ulaştılar. Bizleri de Rahmetiyle muhafaza etsin. Tüm mazlumların mekanı cennet olur inşaallah!

  • hak galip

    14.2.2018 06:42:55

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Buna sebep olanları diğer dünyada Allah hesabını soracaktır elbette. o konuda şüphem yok. çocuklar babasız kaldı ya. Allah ecir sabır versin eşine çocuklarına

  • Bir magdur

    14.2.2018 00:20:42

    Allah (CC) rahmet eylesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı