"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis, Turgut Özal ve İpek üniversitelerine girdi

23 Temmuz 2016, Cumartesi 11:27
OHAL Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Turgut Özal ve İpek üniversitelerine polis ekipleri gönderildi.

Bin 43 özel öğretim kurum ve kuruluşuyla özel öğrenci yurdu ve pansiyonu, bin 229 vakıf ve dernek, 19 sendika, federasyon ve konfederasyon ile 15 vakıf yükseköğretim kurumunun kapatılmasını da kapsayan kanun hükmünde kararnamenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından Turgut Özal ve İpek üniversitelerinin kampüslerine polis ekipleri geldi.

Her iki üniversitede de önce çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, daha sonra yerleşke ve rektörlük binalarına girdi. 

Çalışanların dışarı çıkartılması ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından üniversitelerin mühürlenerek faaliyetlerinin sona erdirileceği bildirildi.

AA

Etiketler: üniversite
Okunma Sayısı: 1347
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezen

    23.7.2016 14:10:58

    Rabbim bunu yapanların kalbini mühürlesin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı