"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Prof. Dr. Laçiner: Gerçek teröristler sokaklarda cirit atıyor

05 Mart 2016, Cumartesi 14:28
Pek çok alanda mart ayının karanlık geçeceğini belirten Uluslararası İlişkiler ve Güvenlik Uzmanı Prof. Dr. Sedat Laçiner, Türkiye'nin dibi göreceğini söyledi.

Özgür medya, gazeteciler ve Türkiye'nin önden gelen sanayicilerine yapılan baskı ve tehditleri değerlendiren Laçiner, mart ayının çok karanlık geçeceğini ifade etti. Laçiner, "Görünen o ki pek çok alanda Türkiye dibi görecek. Dibe vurma, mart ayı bunun ayı olacak, tüm işaretler kanaatimce bunu gösteriyor. Geriye çok az basın yayın kurumu kaldı. Zaten kalanların da Türksat'tan bağlantıları kesildi. Halka şu anda ulaşım sadece internet üzerinde görünüyor. Kalan son sızıntılar, son ışıklar, muhalif sesler anlamında tamamen kesilmeye çalışılıyor ve sona gelindi bu konuda. Dibi gördük, dibi görüyoruz. Bu son artık geriye bir şey kalmıyor." şeklinde konuştu. 

"GERÇEK TERÖRİSTLER SOKAKLARDA CİRİT ATIYOR^"

Gerçek teröristlerin dışarıda cirit attığını kaydeden Laçiner, Türkiye'nin emektarı, işadamları ile gazetecilerin terörist ilan edildiğini belirtti. Boydak Holding'e yapılan operasyonu da 'gemide açılan bir delik' olarak yorumladı. Laçiner, sözlerini şöyle tamamladı: "Boydak ailesi Türk sanayisinin dev ailelerinden bir tanesi. Anadolu mucizesi denilen o müthiş atılımın da mimarlarından bir aile. Boydak ailesini içeri almak tıpkı gazete ve televizyonları kapatmak gibi, Türkiye gemisinin altında delik açmak anlamına gelir. Maalesef Boydaklarla açılan delik daha büyük. Ama irili ufaklı Türkiye'nin altında çok sayıda delik açıldı. Gemi şuanda her yerde su alıyor. Gerçek teröristler sokaklarda cirit atıyor. Ülkenin emektarı, işadamı, fikir adamı, gazetecisi bunlar da terörist diye yaftalanıp hapse atılıyor."

Okunma Sayısı: 2110
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • SAMET

    5.3.2016 17:15:18

    ve gazete köşelerinde, tv ekranlarında boy gösteriyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı