"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Radikal tarihe karışıyor!

22 Mart 2016, Salı 20:29
Doğan Medya Grubu bünyesinde çıkan Radikal gazetesinin zarar ettiği gerekçesiyle Haziran, 2014'te basılı yayına son vermesinin ardından yayına devam eden internet sitesi Radikal.com.tr de kapanıyor. Site, yayınına 25 Mart Cuma günü yayından kalkmış olacak.

Doğan Medya Grubu'nun, Radikal'in basılı yayınına sona verilince yazıları Radikal'in internet sitesinde yayımlanmaya devam eden Altan Öymen, Tarhan Erdem, Cengiz Çandar, Ezgi Başaran, Ümit Kıvanç ve Oral Çalışlar'ın da bulunduğu yazar kadrosuyla yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.   

T24'ün ulaştığı bilgilere göre, gazetenin muhabirleri İsmail Saymaz, Ömer Erbil ve İdris Emen Hürriyet gazetesine, editör ekibinden 5 kişi hurriyet.com.tr'de çalışmaya devam edecek.

Radikal gazetesi basılı yayınına son verdikten sonra Hürriyet'in cuma günü eki olarak basılmaya başlanan Radikal Kitap, Hürriyet bünyesinde çıkmaya devam edecek. 

Etiketler: radikal
Okunma Sayısı: 2391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı