"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Risale-i Nur dünya gündeminde

21 Ağustos 2019, Çarşamba 18:05
Twitter’da “Risale-i Nur”u tanıtmak ve anlatmak amacıyla başlatılan #DünyaBuEserleriOkuyor etkinliği geniş kitlelere ulaşarak, dünya gündeminde 4. sıraya yerleşti.

Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri’nin dünya dillerine çevrilen, Kur’ân-ı Kerîm’in manevî tefsiri olan “Risale-i Nur”u tanıtmak ve anlatmak amacıyla başlatılan #DünyaBuEserleriOkuyor etkinlik çalışması yoğun ilgi gördü.

20 Ağustos Salı günü saat 21.00’da başlayan Twitter etkinliğinde #DünyaBuEserleriOkuyor etiketi ülke gündeminde 2. sırada olurken, dünya gündeminde 4. sıraya yerleşti. İki saat boyunca gündemde kalan etiket, milyonlarca kişiye Risale-i Nur’un ilânatının yapılmasına vesile oldu. Türkiye’nin dört bir yanından paylaşılan binlerce tweetle Risale-i Nur’un mahiyeti anlatılarak, anlık 7 milyon kişiye ulaşıldı. Risale-i Nur’un tanıtılması ve insanlara ulaştırılması için modern neşir araçlarının ne kadar faydalı olduğu, etkinliğin gördüğü rağbetten anlaşıldı.

Haber Merkezi

Etiketler: Risale-i Nur, dünya, gündem
Okunma Sayısı: 2947
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İ Seyda

    21.8.2019 22:38:08

    Aslında bu tür faaliyetler için kapsamlı bir duyuru yapılırsa, farklı mesaj sistemleriyle daha çok kişiye ulaşılabilir. Bunu mutlaka yapmamız lazım...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı