"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Risale-i Nur reklamları Kütahya’da

16 Aralık 2016, Cuma 16:18
Çorum’dan sonra Kütahya caddelerini de Risale-i Nur Külliyatı afişleri süsledi. Yeni Asya Kütahya Temsilcisi Servet Bilgin, ‘’Bu çalışma bütün vatan sathında yayılmalı” dedi.

Çorum’dan sonra Kütahya caddelerini de Risale-i Nur Külliyatı afişleri süsledi. Kütahya’da büyük mağaza ve işletmelerin bulunduğu en işlek caddelerden, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda, bilboardlara Risale-i Nur Külliyatı ilânları asıldı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Asya Gazetesi Kütahya Temsilcisi Servet Bilgin, “Halkın üzerinde Risale-i Nur’a karşı çekingenlik ve korku vardı. O hissiyatı kırmak için böyle bir çalışmaya imza attık. İnsanlar ellerindeki Risale-i Nurları çöp kutularına bırakıyorlar. Bu düşünceleri ve imajı yıkmak için Risale-i Nur’un rahatça, serbestçe satıldığını, okunduğunu bilsinler’’ dedi.

Bu ve bunun gibi reklâmların teşvik edilmesini gerektiğini belirten Bilgin, “Bunu bütün vatan sathında yayılmasını ve yapılması gerekiyor. Aynı zaman reklâmın yapılması, hem tanıtım, hem de bu fikirleri değiştirme adına iyi olur. Reklâmlar ilgi çekiyor ve okunuyor. Reklâmların bize geri dönüşleri istediğimiz şekilde oluyor. Yurt genelinde diğer bürolarımızın da bu tür çalışmalara imza atmalarına teşvik için elimizden gelen her türlü yardımı vermeye hazırız’’ ifadelerini kullandı. Ömer Üstün - Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 3778
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı