"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rüzgar Çetin için istenen ceza belli oldu

16 Şubat 2016, Salı 16:50
İstanbul, Beşiktaş'ta yaptığı trafik kazasında bir polisin şehit olması, bir polisin ise yaralanmasına neden olan Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in 22,5 yıl hapsi istendi.

Beşiktaş'ta 1 polis memurunun şehit olduğu, 1 polis memurunun ise yaralandığı trafik kazasına ilişkin tutuklanan Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Rüzgar Çetin'in "Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin yaralanmasına neden olma" suçunu işlediği gerekçesiyle 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. İddianame 11. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

DHA

Etiketler: rüzgar çetin
Okunma Sayısı: 1440
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı