"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saldırgan Çakıroğlu'nun davasında yeni gelişme

29 Ekim 2016, Cumartesi 11:51
İstanbul Çekmeköy'de 12 Eylül 2016 tarihinde, belediye otobüsünde Ayşegül Terzi'ye tekmeli saldırıda bulunan Abdullah Çakıroğlu adliyeye sevkedildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın geçtiğimiz Çarşamba günü hakkında tahliye kararı verilen Çakıroğlu hakkında itirazda bulunmuştu.

Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi Başsavcılığın itirazını yerinde bularak sanık hakkındaki tahliye kararını kaldırdı. Mahkeme, Abdullah Çakıroğlu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı. Kararın ardından Çakıroğlu, polis ekipleri tarafından dün yakalanarak gözaltına alındı.

Geceyi Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren Abdullah Çakıroğlu, saat 11.00 sıralarında Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevkedildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatıma

    29.10.2016 12:35:41

    Tekme atan şahıs yusuf yerkel yanlış yazmışım soyadını.Yanlışlığa mahal vermeyelim,düzelteyim dedim.

  • Fatıma

    29.10.2016 12:32:59

    Bu saldırgan kimi örnek alıyor üstadı kim biliyor musunuz? Soma'da 301 maden işçisi şehit olduğunda Cumhurbaşkanına o zaman başbakan yuh dediği için danışman yusuf yetkin tarafından "sen kime yuh çekiyorsun,israil dölü" diyerek tekme atmıştı hatta tekme atılan işçiye tekme atan yusuf yetkin'in ayağı indirdiği için 548 lira para cezası verilmiş ve hatta vururken ayağı indirdiği için istirahat verilmişti. Çabuk unutuyoruz ya hatırlatayım dedim.maalesef mazluma adalet işlemiyor ülkemizde. Utanç verici bir durum ama artık bu ülkede olan hiçbir şeye şaşırmıyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı