"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa Belediye Başkanı'na silahlı saldırı

28 Eylül 2015, Pazartesi 20:13
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi çapraz ateşe tutuldu. Çiftçi, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve beraberindekiler, Siverek ilçesindeki temaslarının ardından kente dönerken Siverek-Hilvan karayolunun 10. kilometresinde Çiftçi'nin makam aracının bulunduğu konvoy, uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, "Herhangi bir yaralananın olmadığı olayda araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayı çok yönlü araştırıyoruz" dedi.

Başbakan Vekili Yalçın Akdoğan, silahlı saldırıya uğrayan  Çiftçi'yi arayarak geçmiş olsun dileğini iletti. Akdoğan, Twitter hesabına da "Siverek'te uğradığı silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan Şanlıurfa Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye geçmiş olsun. Hain saldırıyı lanetliyorum" yazdı.

AA

Okunma Sayısı: 1362
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı