"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saray’ın harcamaları ‘itibarda tasarruf olmaz’ diyerek savunuldu

05 Ekim 2017, Perşembe 17:13
Cumhurbaşkanlığı’ndan sarayın temizlik harcamalarının yıllık 2 milyon lirayı bulduğuyla ilgili çıkan haberlerin ardından açıklama yapıldı.

Açıklamada ‘Türkiye’nin vitrini Cumhurbaşkanlığı’nın itibarında tasarruf olmayacağı’ ifadesi yer aldı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın harcamalarına ilişkin çıkan haberler üzerine Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Cumhuriyeti devletinin en yüksek temsil makamı, dolayısıyla ülkemizin vitrini olan Cumhurbaşkanlığı nezdindeki faaliyetlerin ‘itibarda tasarruf olmaz’ anlayışıyla, ülkemizin vakarına yaraşır şekilde yürütülme mecburiyeti vardır. Bununla birlikte tüm bu hizmetler, hem Türkiye’nin büyüklüğüne ve itibarına yakışır kalitede, hem de en uygun maliyetlerle gerçekleştirilmiştir.”

Okunma Sayısı: 3133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    5.10.2017 20:01:42

    Vay vay vay itibarda tasarruf olmazmis! Laisizm veya Sekülarizm kistatslariyla özerk olmasi gereken ama Devlet kurumu olarak görev yapan Diyanet Isleri Baskanligi kuruldugu tarihten itibaren HUTBELERINDE IMAN HAKIKATLERINDEN BAHSETMEYIP vatandasin devlete karsi mükellefiyetine ait HUTBELER IRAD etmis/ettirilmistir. Vergilerinizi verin, Ormanlari yakmayin ve Hz Ömer'in meshur MUM kissasi. Saray'in itibari Hz Ömer'in HALIFELIGINDEN Bütün Müslümanlarin Sultani olmasindan daha mi önemli? Siyasî ve sahsî itibar olmadiginin ve Türkiye nin / Türklerin itibari söz konusu olduguna dair hicbir veri, delil yok.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı