"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sedat Peker hakkında soruşturma başlatıldı

19 Ocak 2016, Salı 16:00
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sedat Peker hakkında, "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" üyelerini tehdit ettiği iddiasıyla soruşturma başlattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu üzerine, Sedat Peker hakkında, internet sitesinde yayınladığı bir yazıda "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" üyelerini tehdit ettiği iddiasıyla soruşturma başlattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu, Peker hakkında A.A adlı bir vatandaşın suç duyurusu üzerine soruşturma açtı.

Müşteki A.A'nın, "Sedat Peker'in, internet sitesi üzerinden yayınladığı bir yazıda, bildiriyi imzalayan akademisyenleri tehdit ederek panik duygusu yaratmaya çalıştığını ve akademisyenleri hedef haline getirdiğini" iddia ederek, suç duyurusunda bulunduğu bildirildi.

Hakkında "tehdit" suçundan soruşturma başlatılan Peker'in ifadeye çağrılacağı öğrenildi.

AA

Etiketler: sedat peker, soruşturma
Okunma Sayısı: 1358
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı