"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şimdi de ‘Kaşar Bank’

24 Ağustos 2018, Cuma 20:57
İstanbul’un Sultangazi ilçesinde kaşar ticaretinden para kazanacaklarını söyleyerek vatandaşları dolandırdığı öne sürülen şüpheli hakkında 30 kişi suç duyurusunda bulundu.

Vatandaşlar cumhuriyet savcılığına çıkarak 28 yaşındaki Ü. Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre özel bir gıda şirketinde çalışan Ü. Ö., dolandırmak için seçtiği kişilere “Çalıştığım yerden kaşarı toptan alacağım. Fabrikadan nakit alıp marketlere vadeli satıp aradaki parayı paylaşacağız” dedi. Bir süre Ü. Ö. para aldığı kişilere ödeme yaptı. Ancak yüklü miktarda para toplamaya başlayan adam, bir süre sonra ortalıkta gözükmedi. Kamyon şoförlüğü yapan Mesut Ergün, bir arkadaşı vesilesiyle Ü. Ö.’yle tanıştığını belirterek, “Bize bir süre dönüş yaptı, sonra anladık ki aynı Çiftlik Bank gibi biz de dolandırıldık. Toplamda 100 bin lira dolandırıldım. Diğer mağdurlardan biri 450 bin lira dolandırılmış. Çiftlik Bank’la dalga geçiyorduk aynısı bizim başımıza geldi. Biz de buna isim koyduk; ‘Kaşar Bank’ diyoruz.” Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Okunma Sayısı: 1550
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı