"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sinan Çetin, oğlu Rüzgar Çetin'i böyle bekledi

30 Ocak 2016, Cumartesi 09:35
Yönetmen Sinan Çetin, bir polisin şehit olduğu kaza nedeniyle tutuklanan oğlu Rüzgar Çetin'i, adliyede beklerken görüntülendi. Rüzgar Çetin'in avukatı "Polisin kemeri takılı değildi, takılı olsaydı böyle olmazdı" şeklinde savunma yaptı.

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, Çırağan Caddesi’nde otomobiliyle hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 trafik polisi şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Rüzgar Çetin tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Sinan Çetin adliyede

Rüzgar Çetin adliyeye getirildiği saatlerde yönetmen babası Sinan Çetin de adliyeye geldi. Oğlunun savcılık işlemleri devam ederken merdivenlerde oturarak bekleyen Çetin’i zaman zaman yanına gelen avukatları bilgilendirdi.

Kemer takılı değildi savunması

Elleri kelepçeli olarak Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen Rüzgar Çetin’in ifadesi memur suçları soruşturma bürosu savcısı İsa Dalgıç tarafından alındı. Çetin, yaklaşık 2 saat süren savcılık sorgusunda pişman olduğunu söyledi. İstanbul 5’inci Sulh Ceza Hâkimliği sorgusunda da çok üzgün olduğunu belirten Rüzgar Çetin, “Orta şerit boştu. Oraya doğru manevra yapmak isterken araç kaydı” dedi.

Çetin’in avukatı ise hâkimlikte yaptığı savunmada, hayatını kaybeden polis memurunun emniyet kemerinin takılı olmadığını, kemerin takılı olması durumunda belki de bu kadar ağır sonucun olmayacağını öne sürdü. 

Şehit olan polis İsmet Fatih Alagöz’ün Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olduğu, atanamayınca 8 yıl önce polisliğe geçtiği ortaya çıktı. 

Okunma Sayısı: 2036
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    30.1.2016 12:06:52

    Suçlu bulunmuş işte! Polis suçlu tabii. Kemerini taksaydı canım, di mi! Eh işte, insanlığın bittiği yerde hukuk varmış. Kime ne!.. Bari ağzını açıp da savunma da yapma da adam sansınlar!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı