"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyasilerin dili toplumda kutuplaşmayı tetikliyor!

28 Ekim 2015, Çarşamba 16:41
Manavgat Esnaf ve Sanatlarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik, siyasetteki öfke dilinin toplumdaki kutuplaşmayı tetiklediğini söyledi.

Siyasi parti liderlerinin, 'siyasetteki nefret ve gönül kırıcı söz söylemeye' son vermeleri çağrısında bulunan Çelik, ülkenin 12 Eylül 1980 dönemi öncesi gibi süratle kamplaşma ve kutuplaşmaya doru savrulduğunu kaydetti. 



Hasan Çelik, siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulunarak, son günlerde yaşanan olayların değişik versiyonlarını 12 Eylül askeri darbe öncesi yaşandığını, siyasilerin toplumu ötekileştirici ve kutuplaştırıcı söylemlerden kaçınması gerektiğini söyledi. 

Okunma Sayısı: 2191
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı