"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sümeyye Erdoğan'ın korumalarının silahlarını çalan şahıslar yakalandı

05 Ekim 2016, Çarşamba 15:27
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracında bulunan silahları çalan 1'i kadın 5 kişi yakalandı.

Sümeyye Erdoğan'ın koruma ekibinde yer alan polis memuru F.K. 10 Temmuz'da bagajında 1 hafif piyade tüfeği, 2 makineli tabanca, 1 tabanca, 12 şarjör ve fişeklerin bulunduğu aracı Bakırköy'de evinin yakınına park etti. Araçtaki, silahların bulunduğu çantanın çalınması üzerine polis memuru durumu emniyete bildirdi. 

Şüphelilerin yakalanması için kurulan özel ekip, 3 gün boyunca bölgedeki 700 kamera görüntüsünü inceleyerek zanlıları tespit etti.Şahısların,  Roman vatandaşların yaşadığı Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'nde tespit edilmesinin ardından yapılan operasyonda, Gamze K., Selman D., Kazım D., Hakan M. ve Sergen Ö. gözaltına alındı. Zanlıların, silahları boş bir araziye gömdüklerini itiraf etmesinin ardından toprağı kazan polis, cumhurbaşkanlığı forslu çanta içinde silah ve mühimmatları beze sarılmış halde buldu. 

Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, aracı soyulan koruma polisi hakkında da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

AA

Etiketler: sümeyye erdoğan
Okunma Sayısı: 1464
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı