"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tabletleri “Yeni M. Kemaller” yetişsin diye dağıtıyorlarmış

25 Mayıs 2015, Pazartesi
FATİH Pojesi kapsamında 700 bin tablet dağıtım töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gelecekte “Yeni Alpaslanlar, Fatihler, M. Kemaller” yetişmesini istediklerini söyledi.

Cuma günü Ankara’da yapılan törende öğrenci ve öğretmenlere seslenen Erdoğan, şunları söyledi: “Bazıları diyor ki ‘Fatih Projesi sona erdi. Tablet bilgisayar dağıtımı artık yapılmayacak’. Bunu neye dayanarak söyledikleri belli değil. Madem Fatih Projesi sona erdi, bugün dağıtılan 700 bin tablet bilgisayara ne diyeceksiniz? Bu altyapıyı sağlarken sizlerden de beklentilerimiz var. Bizim zamanımızda kitap, defter, kalem bulmak çok zordu, ama bunun yanında yüksek ideallerimiz vardı. Bugünlere bu ideallerimizle geldik. Biz istiyoruz ki önümüzdeki dönemde ülkemizin yeni Alparslan’ı, yeni Fatih’leri, yeni Akşemseddin’leri, yeni Gazi Mustafa Kemal’leri çıksın, bunu gerçekleştirelim. Biz bu topraklardan daha nice Yunus Emre’ler, Mevlânâ’lar, Itri’ler, Mimar Sinan’lar yetişsin.” 

 

Okunma Sayısı: 1792
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • abdullah oztunc

    25.5.2015 14:26:00

    baslikta "de" unutulmus. Haberin basligi soyle olmaliydi: Tabletleri “Yeni M. Kemaller” de yetişsin diye dağıtıyorlarmış

  • RESUL YILMAZ

    25.5.2015 10:29:21

    Allah gençlerimizin yardımcısı olsun.

  • Hüseyin İLHAN

    25.5.2015 04:41:00

    Her zaman ki gibi sapla-samanı karıştırmış.Zaten sağlıkla ilgili rahatsızlığı var deniyordu bu delillenmiş oldu.RABBİM acilen akıl,ruh sağlığı iz'an,insaf,vicdan versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı