"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tarlada çıkan yangın ormana sıçradı

13 Eylül 2015, Pazar 12:12
Antalya'nın Akseki ilçesinde, tarlada çıkan yangının ormana sıçraması sonucu yaklaşık 10 hektarlık alan ve kullanılmayan 5 ev zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Akşahap Mahallesi'ndeki bir tarlada henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler, tarla yakınındaki 5 ahşap ev ile 2012'de tamamen yanan ormanlık alanda oluşturulan ağaçlandırma sahasına sıçradı.

Akseki Orman İşletme Müdürlüğü ve belediye itfaiye ekiplerinin 10 arazözle müdahale ettiği yangın söndürme çalışmalarına sabah saatlerinde iki helikopter destek verdi. Vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına yardım etti.  

Yangın, bir süre sonra söndürüldü. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışması sürüyor.

AA

Etiketler: antalya, akseki, yangın
Okunma Sayısı: 2068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı