"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TSK Metina'ya hava saldırısı düzenledi

23 Mayıs 2016, Pazartesi 11:43
Kuzey Irak Metina bölgesinde bulunan PKK'ya ait 5 hedefe Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla hava harekatı düzenlendi.

23 Mayıs 2016 tarihinde alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 04.28- 05.34 saatleri arasında, Metina bölgesine, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen 5 hedef (Silah mevzii, sığınak, barınak ve mağaralar) ateş altına alınarak imha edildi. Bölgede meydana gelen hasar ve zayiat tespit çalışmalarının ettiği ve hava harekatına katılan uçakların emniyetle üslerine döndüğü belirtildi.

DHA

Etiketler: tsk, metina
Okunma Sayısı: 1369
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı