"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tümosan'a bir hafta daha süre verildi

17 Şubat 2017, Cuma 11:00
Savunma Sanayi Müsteşarlığı, "Altay Tankı Güç Grubu Geliştirme Projesi" değerlendirme süresini uzattı.

Tümosan, Savunma Sanayi Müsteşarlığının (SSM) Altay Tankı Güç Grubu Geliştirme Projesi değerlendirme süresini 24 Şubat'a kadar uzattığını bildirdi.    

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada, tank için güç grubu geliştirilmesi projesi amacıyla SSM-Tümosan sözleşmesi kapsamında, daha önce SSM'nin, Tümosan tarafından yapılan tekliflerin değerlendirilmesi ve avans ödeme şartlarının yerine getirilmesini teminen 16 Ocak'tan itibaren 1 ay ilave süre verdiği, söz konusu sürenin SSM tarafından 24 Şubat'a kadar uzatıldığı bildirildi.

Ayrıca Güç Grubu Geliştirme Projesi Tasarım ve Geliştirme Dönemi sözleşmesi kapsamında belirtilen avans şartları ve diğer ilave şartların sağlanması için müzakerelerin devam ettiği ifade edildi.

Otokar'ın ana yüklenici olduğu projede, tankın motoru Tümosan tarafından geliştirilmesi hedefleniyor, Fakat Tümosan tek başına motor üretmek için gerekli altyapı ve bilgiye sahip değil bu yüzden ortak arıyor.

Etiketler: altay tankı, tümosan
Okunma Sayısı: 1574
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı