"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye ile AB 'göç konusunda' anlaştı

06 Ekim 2015, Salı 23:10
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Brüksel'de AB yetkilileriyle görüşmelerde bulunduğu, söz konusu görüşmelerde Türkiye-AB ilişkilerinin daha da ileri götürülmesi konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, kitlesel göç konusunun da ele alındığı görüşmelerde AB Komisyon Başkanı Jean-Claude Junker, Komisyon tarafından ele alınan bir eylem planı taslağını iletti. Bu bağlamda, Türkiye ile AB arasında göç konularında bir ortak çalışma grubu kurulmasının kararlaştırıldığına değinilen açıklamada, söz konusu taslağın bu grup tarafından ele alınacağı ifade edildi. 

İki taraf arasında yapılacak ortak bir çalışmada henüz değerlendirilmemiş olan AB taslağı üzerinde bu aşamada bir mutabakat bulunmadığına yer verilen açıklamada, Erdoğan'ın ziyareti sırasında ele alınan tüm konularda AB Komisyonu ile Türkiye arasında önümüzdeki günlerde çok yönlü çalışmalar gerçekleştirileceği kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 1133
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Lut Kapısı

    7.10.2015 04:04:11

    Daha önce TR-AB arasi geri kabul ve vize muafiyet antlasmalari ne getirdi? TR-AB antlasmalari TR'nin boyun egme ve kuyruk kismalari ve nihayetinde eli bos kalmalariyla sonuclaniyor. Yoksa bu da 1 Kasim öncesi güya bir zafer gibi gösterilecek secim taktigi mi? AB nin elinde maydanoz gibi Vize muafiyet/kolaylik kozu var her salataya kullaniyor. TR de kudret ve celalden yoksun önüne gelen zokayi yutuyor. Lozan hastaligi, zaafiyeti, acziyeti sanki devam ediyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı