"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye’nin çakma Demokratlara değil, gerçek Demokratlara ihtiyacı var

23 Ekim 2015, Cuma 14:40
Demokrat Parti tarihi boyunca Adnan Menderes’ten bu yana Ege'ye ve İzmir'e önem verdiğini ve geçmişte “ Yeter Söz Milletin” dir diyerek çıkış yapan Demokrat Parti’nin gelecekte inşallah iktidar olacak.

Demokrat parti genel başkanı Gültekin uysal başka bir Türkiye mümkün sloganıyla hız verdiği seçim çalışmalarına aday olduğu İzmir’den seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Partisinin seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Sayın Gültekin Uysal; “Demokrat parti olarak Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Demokrat İzmir’de de ilçe ilçe, köy köy, kasaba kasaba ziyaretlerimize devam ediyoruz ve İzmir özellikle bizim hareketimiz bizim siyasi geleneğimiz açısında referans bir şehirdir. Gittiğimiz her noktada da milletimizin meselelerini çözme noktasında büyük teveccühle karşı karşıyayız” dedi.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Tamer Yentür’ün verdiği ifadelere göre “iktidar ve muhalefet partilerinin geçmişte partimizde bulunan şahsi ikbal peşinde koşup demokrat misyona ihanet eden bazı adayların gittikleri yerde Demokrat Parti ismini kullanarak kendilerine oy devşirmeye çalıştıklarının duyumunu aldıklarını” ifade etti. “Buda gösteriyor ki; Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde teşkilatlarıyla demokrat partinin varlığının ve gücünün ne kadar büyük olduğunun göstergesidir”, dedi.

Demokrat Parti 81 vilayette çıkardığı milletvekilleriyle tek başına girmektedir. Hiç bir parti ve sahıs desteklemesi söz konusu değildir. Bu tür söylemleri ikaz ediyoruz çünkü, Demokrat Parti ismini yolsuzluğa, hukuksuzluğa bulaşmış kirli dilleriyel telafuz etmesinler.

Ayrıca Türkiye’nin her karış toprağında Demokrat Partinin imzasının bulunduğunu ve yeni nesilin bunları bilmediğini ve maalesef Türkiye’de dört partinin hegemonyasının ve kutuplaşma bir dille milleti bir birine düşürdüğünü ve Türkiye’nin bu günkü bulunduğu kaostan “ Başka Bir Türkiye Mümkün” olduğunun ve tek adresinin yeniden Demokrat Partinin meclise girmesiyle mümkün olacağını ifade etti.

Ardından, bizim yerimizde başka bir parti bulunmuş olsaydı çoktan iflas bayrağını çekerdi, demek bu bir inanç ve gönül vermişlik ve davaya sahip çıkmaktır dedi.

Son olarak; Demokrat Parti tarihi boyunca Adnan Menderes’ten bu yana Ege'ye ve İzmir'e önem verdiğini ve geçmişte “ Yeter Söz Milletin” dir diyerek çıkış yapan Demokrat Parti’nin gelecekte inşallah iktidar olacağını ve Demokrat Parti teşkilatlarının seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

Abdulbasir ŞEKER / İzmir

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2340
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Lut Kapısı

    23.10.2015 15:46:14

    Demokratlar borc gibi saga sola dagilan oylarini toplayabilseler baska partilerin secmenlerine ihtiyac olmaksizin birinci parti olurlar. Demokratlar nasil bu oylari tekrar kazanabiliriz calismasi yapmiyorlar. Digerlerinin yaptigi hatalardan secmenler anlasin diye hazira konmayi bekliyorlar. Bu secimde yüzde iki olursa büyük basari, cünkü altyapi calismalari o kadar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı