"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tutuklandı!

06 Ekim 2017, Cuma 23:09
Suriyeli aktivist Oruba Barakat (60) ile gazeteci kızı Halla Barakat'ı (22) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli A.B, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Bursa'da yakalanan ve savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen şüpheli A.B'nin sorgusu tamamlandı.

Nöbetçi Anadolu 4. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli A.B'nin, "kasten adam öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verdi. 

Şüpheli A.B'nin cinayetleri işlediğini itiraf ettiği hakimlikteki sorgusunda, "Oruba ve Halla Barakat'ı ben öldürdüm. Kabul ediyorum. İkisi de benim akrabam olur. Oruba babamın amcasının kızıdır. Ben Suriye'de iken babam ve ağabeyim savaşta öldü. Ben de Esed ordusuna katılmam için bana yapılan baskıdan kurtulmak amacıyla kaçmaya karar verdim. O sırada akrabam olan Oruba Türkiye'ye gelmem halinde yanına gidebileceğime dair bana haber gönderdi. Bunun üzerine kaçak yollardan Türkiye'ye geldim. Oruba'nın yanına gittim. Onun yanında işe girdim." dediği belirtildi.

Oruba Barakat'ın kendisini yanında çalıştırmasına ve akrabası olmasına rağmen vadettiği ücreti ödemediğini iddia eden şüpheli A.B'nin sorgusunda yaşananları anlattı.

AA

Etiketler: barakat
Okunma Sayısı: 3118
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı