"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uzman çavuş kayıp

20 Kasım 2014, Perşembe 17:32
Memleketi Elazığ’da yıllık iznini geçirdikten sonra Şırnak’ta ki birliğine özel aracıyla dönmeye çalışan 22 yaşındaki uzman çavuştan 2 gündür haber alınamıyor.

Şırnak’taki Çakırsögüt Komando Tugay Komutanlığı’nda görev yapan Emre K. isimli uzman çavuş, yıllık iznini geçirdiği memleketinden 2 gün önce ayrıldı. Özel aracıyla Şırnak’a giden Emre K. burada sırra kadem bastı. 2 gündür kendisinden haber alınamayan uzman çavuşun telefonlarına da ulaşılamadığı belirtildi. 

Evlatlarının kaçırıldığı şüphesine kapılan aile durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine yetkililer geniş çaplı inceleme ve arama çalışması başlattı. Arama çalışmaları çerçevesinde mobese kamerası kayıtları incelendi. İnceleme sonucu 22 yaşındaki uzman çavuşun son olarak en son dün Mardin’in Nusaybin ilçesi çıkışındaki kameralar tarafından görüntülendiği tespit edildi. Uzman çavuşun PKK terör örgütünün sözde asayiş timi olarak da tabir edilen YDG-H tarafından kaçırılmış olma ihtimali üzerinde duruyor.

Okunma Sayısı: 1270
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı