"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van Bediüzzaman Mevlidine hazırlanıyor

09 Temmuz 2016, Cumartesi
Yeni Asya Gazetesi Van Temsilciliğinin organize ettiği ve 16 Temmuz Cumartesi günü Hz. Ömer Camii’nde yapılacak Bediüzzaman Mevlidinin hazırlıkları devam ediyor.

Van’da Bediüzzaman Said Nursî için 16 Temmuz Cumartesi günü Mevlid-i Şerif okutulacak.

Yeni Asya Gazetesi Van temsilciliği tarafından organize edilen mevlid programı Hz. Ömer Camii’nde yapılacak. Mevlid programına ilişkin bir açıklama yapan Yeni Asya Gazetesi Van temsilcisi Ahmet Yaprak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (asm) başta olmak üzere, Ashab-ı Kiramın, hususan Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri ve ahirete irtihal eden Risale-i Nur Talebelerinin sair ehl-i iman ve Şühedanın ruhlarına okutulacak mevlid-i Şerife bütün Müslümanlar dâvetlidir” dedi.

Van Mevlidinin ülkemizde ve bölgemizde meydana gelen nahoş olayların bertaraf edilmesine vesile olmasını dilediklerini belirten Yaprak, katılımın yoğun olmasını beklediklerini söyledi. Ahmet Yaprak ayrıca Bediüzzaman Hazretleri’nin Van için “vatanım” dediğini hatırlatarak Van’da Bediüzzaman için daima sıcak bir ilgi ve alâka mevcut bulunduğunu söyledi.  

Van - Yeni Asya

Bediüzzaman Van mevlidi

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/mustafa-ozturkcu/bediuzzaman-van-mevlidi_402610

Okunma Sayısı: 3211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı