"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vekillere son çağrı

18 Ocak 2017, Çarşamba
2. tur öncesi vekillere halktan mesaj yağıyor

MECLİS ZAYIFLATILIYOR

Başbakanlığı ve Bakanlar Kurulunu lağvedip yerine Cumhurbaşkanı, yardımcıları ve kabinesini ikame eden ve yürütme organı üzerindeki Meclis denetimini zayıflatan anayasa değişikliğinin 2. tur oylamaları öncesinde vatandaşlar vekillere son uyarılarını yapıyor.

CİDDİ SIKINTILAR GETİRİR

Ulaştıkları AKP’li ve MHP’li vekillere “Millet sizi, millet için kullanmanız gereken iradeyi tek kişiye teslim etmeniz için mi seçti?” diye soran vatandaşlar, böyle bir düzenlemeye geçit verilmesinin ülkeyi çok ciddî sıkıntılara sürükleyeceği ikazında bulunuyorlar.

Okumak için tıklayınız:

Millet vekilini arıyor

Etiketler: tbmm, yeni anayasa
Okunma Sayısı: 3122
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı