"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazıcıoğlu soruşturmasıyla ilgili şok iddia

02 Kasım 2014, Pazar 11:51
BBP’nin merhum Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dosyasına takipsizlik kararı veren Savcı Habip Korkmaz başsavcı oldu. Korkmaz’ın eşi de ilçe sağlık müdürü olarak atandı. BBP duruma tepki gösterdi.

BBP’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun öldüğü helikopter kazasında çalınan cihazları ‘basit’ olarak değerlendirerek takipsizlik kararı veren Kahramanmaraş Savcısı Habib Korkmaz, Çorlu Başsavcılığı’na terfi ettirildi. Bunu ardından Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nurcihan Başkent, görevinden alınarak yerine Başsavcı Korkmaz’ın eşi Dr. Nurdane Korkmaz atandı.

BBP’NİN KAPISINI ÇALMADILAR

İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut doğruladı ve  Korkmaz’ın vekaleten görevi yürüteceğini söyledi. Korkmaz’ın Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın oluru ile atandığı kaydedildi. BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, terfi ve atamaları eleştirdi. Kartal şunları söyledi:

“Siyasi irade, dosyada menfi karar veren kim varsa terfi ettirdi. ‘Bulundu, getiriliyor’ diyen Kayseri Valisi Danıştay üyesi, Kahramanmaraş Valisi önce Kamu Güvenliği Müsteşarı ve büyükelçi oldu. Dönemin Kayseri Emniyet Müdürü de Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı olarak atandı. Siyasi irade Öcalan'a verdiği değerin onda birini Muhsin Başkan'a vermiyor. İmralı’ya her hafta temsilci gitmesine müsaade eden siyasi irade, suikast ile ilgili BBP'nin kapısını bir defa bile çalmadı.

Okunma Sayısı: 1966
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı