"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni eğitim yılında ders zili çaldı

28 Eylül 2015, Pazartesi 10:36
Yeni eğitim yılı, 3 aydan fazla süren tatilin ardından bugün başladı.

Öğrenciler, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte sınıflara koştu.

Sabahın erken saatinde okullarına gelen öğrenciler ilk günün heyecanını yaşadı. Öğrenciler kadar velilerde aynı heyecanı yaşadı. Tatilin ardından okula başlayan öğrenciler yeni eğitim yılının açılmasıyla tekrar okullarına ve arkadaşlarına kavuştuklarını anlattı. Bu yıl okula yeni başlayan minik öğrenciler ise öğretmen ve aileleriyle birlikte heyecan yaşadı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte ilk ders gününe başlayan öğrenciler mutlu olduklarını belirtti. Okula yeni başlayan minik öğrenciler ise, “Yeni arkadaşlarla tanıştık. Okulu çok seviyorum.” diyerek sıradaki yerlerini aldı.

Velilerde çocuklarının okula başladığı ilk günde hazır bulundu. Kimi veliler cep telefonu ile çocuklarını görüntülerken kimileri de uzaktan izledi. Çocuklarından birinin 6. sınıfa diğerinin ise bu yıl okula başladığını anlatan veli Yusuf Yücel, “Bizde heyecan 2 tane. Çocuklarımızdaki heyecan bizde de var tabi ki, neşeli bir şekilde onların heyecanına ortak olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Çocuklarından birinin bu yıl okula başladığını anlatan velilerden Kenan Ay ise “Heyecan had safhada. Babaannemizle birlikte buradayız. Günün hengamından ve trafikten sıyrılıp nihayet okulumuza geldik, mutluyuz.” dedi.

Okunma Sayısı: 1413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı