"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşil Bursa'yı ne hale getirdiler!

08 Nisan 2015, Çarşamba 10:25
Tarihçi yazar Mustafa Armağan'ın Twitter hesabından paylaştığı Osmanlı dönemine ait Bursa fotoğrafı, Bursa'da yaşanan tahribatı gözler önüne serdi.

Tarihi ve doğal güzellikleri ile bilinen Bursa’da, son yıllarda artan betonlaşma sebebiyle tarihi yapılar görünmez oldu. Şehrin sembollerinden Ulucami, TOKİ’nin dev konutları arasında adeta kayboldu. 

Tarihçi Yazar Mustafa Armağan, Twitter hesabından Osmanlı dönemine ait Bursa fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf Bursa'da yaşanan çirkin yapılaşmanın ulaştığı boyutu gözler önüne serdi.

OSMANLI DÖNEMİNE AİT BURSA

GÜNÜMÜZ BURSA'SI

Bazı Twitter kullanıcıları, Bursa'nın bu kadar hoyratça yapılaşmasına şu şekilde tepki gösterdi:

Haber Merkezi

Etiketler: bursa, toki, yapılaşma
Okunma Sayısı: 4156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı