"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı'nda IŞİD'li yolcu paniği!

22 Ekim 2016, Cumartesi 13:04
IŞİD terör örgütüne katılmak için Türkiye'ye geldiği iddia edilen ve Hatay'da yakalandıktan sonra Cezayir'e sınır dışı edilmek üzere Yeşilköy Havalimanı'na getirilen Tunus vatandaşı Khaled Chammem, Hatay polisinin elinden kaçınca Yeşilköy havalimanı polisi tarafından terminalde yakalanarak Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hatay'dan Türk Hava Yolları'nın tarifeli TK-2253 seferiyle İstanbul Yeşilköy Havalimanı'na saat 13.55 sıralarında Hatay polisinin getirdiği Khaled Chammem, pasaport kontrolünün ardından THY'nin saat 21.40'ta TK-655 sefer sayılı uçağı için 221 No'lu salonuna götürüldü. Burada uçak saatini beklerken polisin elinde kaçan Chammem, koşarak Türk Hava Yolları'nın CIP Salonuna girdi. Durumu öğrenen Yeşilköy Havalimanı polisi alarma geçti.

Kısa bir sürede havalimanı polisi tarafından yakalanan Chammem, Kumkapı'da bulunan Yabancılar Şubesine götürüldü. Polisi uğraştıran Chammem yarın sınır dışı edileceği öğrenildi.

DHA

Etiketler: ışid
Okunma Sayısı: 1076
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı