"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeşilköy Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu

20 Ocak 2017, Cuma 12:59
Yarıyıl tatilini yurt dışında geçirmek isteyen yolcular, Yeşilköy Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde yoğunluk oluşturdu.

Terminallerde bilet işlemlerini yapan yolcular, daha sonra pasaport kontrolünden geçmek için bankolarda sıraya girdi. Pasaport kontrol noktalarında yoğunluk nedeniyle kuyruk oluştuğu görüldü.

Karne hediyesi olarak yurt dışına giden çocuklar aileleriyle geldikleri terminalde kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına el salladı. 

Sömestr tatilinde ailesiyle Filipinler'e gitmek için havalimanına gelen Evren Malkoçoğlu, çocuğuna karne hediyesi olarak bu seyahati planladıklarını söyledi.

Malkoçoğlu, bu tatilin kendileri açısından da bir hediye olduğunu ifade ederek, "Karneyi henüz alamadık ama tatil dönüşü almayı düşünüyoruz. Karne sonuçlarını bilmiyoruz ama tahmin edebiliyoruz." dedi.

Sevcan Malkoçoğlu ise öğretmen olduğu için en az karne alan çocuklar kadar heyecanlı olduğunu belirtti.

Tatilde güzel vakit geçirmeyi umduklarını dile getiren Malkoçoğlu, "Bu tatil fikri hepimizin ortak kararıydı. Öyle bir isteğimiz oldu. Bunu da gerçekleştiriyoruz." diye konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 906
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı