"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yetkin: Erdoğan iki kere düşünsün

05 Eylül 2017, Salı 20:30
Hürriyet yazarı Murat Yetkin, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’ın 30 Ağustos töreninde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın karşısında öne eğilerek selam vermesini değerlendirdi.

Yetkin,  “AYM Başkanının şahsı için söylemiyorum ama Erdoğan’ın bugünlerde önünde eğilenlerin yarın ne yapabilecekleri konusunda iki defa düşünmesinde yarar var” ifadesini kullandı. Hürriyet’te Murat Yetkin’in “Bugün Erdoğan’ın önünde eğilenler” başlığıyla (5 Eylül 2017) yayımlanan yazısının bir bölümü şöyle: Bu işte bir tuhaflık var. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan “Biz yalnız rükûda Allah’ın önünde eğiliriz” dedikçe daha çok kişi önünde eğilmeye başladı. En son Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan’ın 30 Ağustos töreninde Cumhurbaşkanı karşısında öne eğilerek selam vermesi konuşuluyor. (…) 

Önünde eğilenlerin sayısı artıyor

Yine hatırlayacaksınız, Erdoğan 15 Temmuz sonrasında Fethullahçılar tarafından “kandırıldıklarından” şikâyet ederek “Rabbim ve milletim bizi affetsin” demişti. Dolayısıyla şimdi şu soruyu sorma hakkı doğuyor: Kendi şeyhlerine, pirlerine biat eden, şeffaf olmayan ve yasalara karşı hesap vermeyen bu dinsel-temelli gruplara üye olan bu kişilerin de AKP hükümetini kandırmaya çalışmayacaklarının bir garantisi var mı? O nedenle Erdoğan “Allah’tan başka kimse önünde eğilmeyin” dedikçe, AYM Başkanının şahsına söylemiyorum, önünde eğilenlerin sayısının artması, göze gitme yarışının hızlanmasını dikkat çekici buluyorum. Yine AYM Başkanının şahsı için söylemiyorum, ama Erdoğan’ın bugünlerde önünde eğilenlerin yarın ne yapabilecekleri konusunda iki defa düşünmesinde yarar var.”

 

Etiketler: murat yetkin
Okunma Sayısı: 6150
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    6.9.2017 14:20:31

    Ziya paşanın meşhur sözüdür.'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz,Görünür şahsın rütbe-i akli eserinde,demesi ne kadar hoş ve net ifade değilmi. 'Ona dokunmak ibadettir,diye şirk ifadesi kullanana sesi çıkmayanların,söyleyeni yüzüne kum saçarak kovmayanların 'ALLAHDAN BAŞKASINA EĞİLMEYİN,ifadeleri boş laftııır.Bakın önünde eğilenleri tutup kaldırıyor ve ayıplıyormu yoo.KANDIM,ALDATILDIM diyen bu şekilde milleti ve kardeşimi yanıltıyor,aldatıyor,hak ve hakikatleri istismar ediyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı